dissabte, 12 de maig de 2012

Rodatge a la Comtal Vila de Castelló d'EmpúriesAlgunes escenes del rodatge tenen a veure amb els missatgers que el rei Pere I va enviar a tots els seus vassalls i comtes catalans, inclòs Hug IV d'Empúries. Per aquesta escena hem tingut la col.laboració de l'Hípica Arnau amb sis cavalls i els seus genets.
Un altre escena realitzada té a veure amb el reclutament per anar a la guerra que feien els soldats del Comte a Castelló d'Empúries, concretament dins una bodega que hem reproduït a l'interior del Claustre de la Mercè, una col.laboració de la família Fina.
L'escena dels presoners a la presó medieval, un exemple de reclutament immediat per engruixir les tropes d'avantguarda, (sense comentaris...) valdrà la pena veure en pantalla, una col.laboració de l'Associació de Leyendas Medievales i els Miquelets de Girona.
Per les escenes a l'interior de la Basílica de Santa Maria, hem comptat amb la col.laboració de persones conegudes com el forense Narcís Bardalet amb una figuració d'Arquebisbe, en Josep Mª Martorell fent de clergue, i també la família del pintor Lluís Roura, que ja va col.laborar fa unes setmanes fent de mestre templer.

1 comentari: